ORDU / FATSA - Mehmet Zahit Kotku İmam Hatip Ortaokulu

ÖĞRENCİLERİMİZDEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE ZİYARET

2023 Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu Hareketliliği kapsamında, İspanya’ya giden okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri okul müdürü Sedayi Altun ile birlikte Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Önce ARGE Birimine giderek burada görev yapan ve okulumuzu 2023 Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu Hareketliliği’ne dahil eden Nefise Hanıma ve Celal Beye teşekkürlerini ilettiler. Akabinde İl Milli Eğitim Müdürü sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürümüz öğrencilerimizle bire bir ilgilenerek onlarla tanışıp, sohbet  etti.  Öğrencilerimiz de İspanya gezisi için teşekkür edip, gezi ile ilgili gözlemlerini anlattılar. İspanya’dan getirdikleri hediyeyi İl Milli Eğitim Müdürümüze takdim ettiler. İl Milli Eğitim Müdürü sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu’da günün anısına öğrencilerimize hediyeler verdi.

Kendilerini ziyaret eden okulumuz öğretmen ve öğrencilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı müdürümüze teşekkür ederiz.22-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 17:16 - Görüntülenme: 162